3 / 6

Functii si interfata

Sony SmartWatch 2


Cea de-a doua generatie a smartwatch-ului Sony nu aduce foarte multe schimbari fata de primul model lansat pe piata. Utilizatorul va beneficia de aceeasi interfata cu touchscreen prezentata pe modelul anterior ce ofera acces la informatii despre starea vremii, Facebook, Twitter sau e-mail dar si alte alerte primite pe smartphone-ul Sony sau de pe alte echipamente care ruleaza sistemul de operare Android.


SmartWatch 2 mai ofera si posibilitatea de a efectua apeluri de pe dispozitiv, dar spre deosebire de dispozitivul lansat de Samsung, ceasul Sony nu are microfon, ceea ce inseamna ca apelurile telefonice nu vor putea fi initiate doar de pe smartphone. Smartwatch-ul dispune si de suport pentru identificarea ID-ului apelantului, deci utilizatorul va putea afla direct de pe ceas cine il contacteaza.


Samsung Galaxy Gear


Prin lansarea Galaxy Gear, Samsung si-a dezvoltat si mai mult ecosistemul de gadget-uri , noul smartwatch fiind compatibil cu smartphone-ul Galaxy Note 3, dar in curand si cu Galaxy S4, S3 dar si a doua generatie a Galaxy Note.


Ceasul inteligent ofera o multitudine de functii posesorilor, cea mai importanta fiind posbilitatea de a raspunde si purta convorbiri telefonice direct de pe ceas. Smartwatch-ul are un microfon si un difuzor incorporate, dar dispune si de o camera foto de 1,9MP situata pe bratara cu ajutorul careia se pot face poze, dar care poate si filma la o rezolutie de 720p.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri