4 / 7

Chris “HuK” Loranger - cel mai bine platit jucator de StarCraft

Chris Loranger (SUA, 24 de ani), cunoscut pe scenele mondiale de gaming sub numele de "HuK", spune ca a inceput sa se joace inca de la varsta de 7 ani si abia in urma cu patru ani a decis sa concureze si in competitiile internationale de gaming.


“Am inceput sa ma joc de la varsta de 7 ani. La 20 de ani am inceput sa joc si in competitiile de sport electronic. In acest an am participat la foarte multe turnee de jocuri si am reusit ca in ultimele sase luni sa obtin venituri de 10-15.000 de dolari de pe urma competitiilor la care am participat. Cred ca in momentul de fata sunt cel mai bine platit jucator de StarCraft 2 din lume”, a declarat Lorenger, care insa nu a dorit sa precizeze cu exactitate suma pe care o primeste din partea echipei in fiecare luna.


El a preciazat ca dupa terminarea competitiilor sportive isi doreste sa termine studiile si sa intre la facultate.


"Initial mi-am dorit sa intru in armata, dar exact in anul in care trebuia sa o fac aparea jocul StrarCraft 2 si m-am decis ca imi doresc sa intru intr-o echipa profesionista de gaming. Am descoperit jocul si m-a pasionat. As vrea totusi sa urmez studiile unei facultati de psihologie”, a completat Loranger.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri