2 / 7

Smartphone-uri de Black Friday

Smartphone-urile sunt o alta categorie la mare cautare cu ocazia Black Friday. Cei interesati de achizitionarea unui nou gadget cu siguranta vor fi cu ochii pe site-urile magazinelor online sau ofertele celor din retailul clasic.
Oferte exista pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Cei care nu au apucat pana acum sa faca trecerea la un smartphone pot incerca telefoanele cu preturi de pana in 1.000 de lei. In aceasta categorie oferta este destul de variata, in special in randul producatorilor romani. De urmarit in aceasta categorie vor fi smartphone-urile echipate cu sistemul de operare Android, iar preturile pornesc de la 400 de lei.

Pentru fanii platformei Microsoft, de urmarit vor fi modele Nokia Lumia 520 (599 de lei), HTC 8X (899 de lei), dar si produsele din categoria de middle si top care pot intra la reducere precum Nokia Lumia 820 sau Nokia Lumia 925.
In categoria smartphone-urilor high-end ochii ar trebui sa fie atintiti spre modelele Apple iPhone 5, HTC One / One mini sau Samsung Galaxy S4 / S4 mini. Tot aici nu ar trebui sa fie omise modelele de varf oferite de Sony sau LG.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri