3 / 7

Televizoare LED de Black Friday

O alta categorie care va capta interesul clientilor si utilizatorilor de Internet va fi cu siguranta cea a televizoarelor cu LED.

In ultimii ani tot mai multi romani au optat pentru trecerea la un model de televizor cu tehnologii noi, diagonala mai mare, ergonomie si cu un consum mult mai redus de energie.

Conform unui studiu al Domo, dupa tablete – televizoarele sunt cele mai cautate produse cu ocazia Black Friday.
Retailerii anunta reduceri de pana la 50% la televizoare si Smart TV-uri, astfel ca exista un motiv in plus pentru a cumpara un astfel de dispozitiv.

In categoria echipamentelor TV de 81 de cm, preturile retailerilor pornesc in prezent de la 849 de lei , modelele Full HD pornesc de la 1.300 de lei, Smart TV-urile au un pret de pornire de 1.500 de lei, iar cele cu 3D pornesc de la 2.300 de lei.

Pentru clientii interesati de televizoare/Smart TV-uri cu diagonale mari – retailerii au preturi pentru modelele de televizoare cu diagonale de peste 140 de cm ce pornesc de la 6.000 de lei, unde Sony si Philips au o prezenta foarte puternica.

Cine isi doreste un televizor/Smart TV dotat cu cele mai noi tehnologii in domeniu, poate opta pentru echipamentele cu rezolutie 4K (Ultra HD). Pentru acestea preturile pornesc de la 13.000 de lei si pot ajunge si la 150.000 de lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri