5 / 6

Apple iPhone 6

De la Apple, marea majoritate a fanilor brandului se asteapta la o schimbare pentru viitorul iPhone! O schimbare de care va avea nevoie in lupta cu rivalii de la Samsung sau HTC, companii care s-au dovedit mai orientate catre dimensiune si mai putin pe functii inovatoare.


Daca pana acum producatorul de echipamente mobile s-a ambitionat sa lanseze smartphone-uri de dimeniuni reduse, 2014 pare sa fie anul cand Apple va aduce in final o schimbare.


In primul rand zvonurile sustin ca noua versiune a smartphone-ului dezvoltat de catre Apple isi va face aparitia pe piata mai devreme, cel mai probabil in primavara anului viitor, cel mai probabil in luna mai, scrie presa internationala.


Astfel, noul iPhone va beneficia de un ecran mai mare si va pastra cea mai mare parte din tehnologiile implementate pe iPhone 5S – si anume procesor pe o platforma de 64 de biti si senzorul de amprentare digitala denumit TouchID.


In plus, se vehiculeaza deja ca iPhone 6 va avea o capacitate de memorie mai mare si, bineinteles, un ecran mai generos.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri