3 / 8

Samsung mizeaza tot pe Home Appliances

Ca si LG, gigantul sud-coreean Samsung mizeaza in acest an tot pe echipamente inteligente pentru casa, aparatura electronica usor de controlat prin intermediul Internetului si electrocasnice inteligente.


Samsung promite de asemenea prezentarea unor noi smartphone-uri si introducerea unor noi tehnologii in acest domeniu.


Chiar daca viitorul Galaxy S5 se vehiculeaza ca ar urma sa fie lansat la editia din acest an a Mobile World Congress, din luna februarie la Barcelona, producatorul sud-coreean ar putea prezenta o noua linie din seria Galaxy, si ar putea prezenta si noi versiuni ale Galaxy Round, unul din primele smartphone-uri cu ecran OLED curbat.


Nici televizoarele inteligente cu rezolutii de foarte inalta definitie nu vor lipsi din portofoliul producatorului de electronice si electrocasnice.


Atat LG, cat si Samsung vin la CES 2014 cu cate un model cu diagonala de 267 centimetri, cu rezolutie 4K, sau UltraHD, si raport de aspect 21:9.


Ambele companii sud-coreene vor prezenta si modele OLED cu ecran curbat sau flexibil, care se poate ajusta in functie de situatie.


Nici companiile japoneze nu se lasa mai prejos: Sony, Sharp, Toshina si Panasonic vor expune de asemenea televizoare UltraHD, cu functii software inteligente.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri