3 / 6

Locul 3 - LG G4

Dupa lectiile invatate cu G2 si G3, LG se pare ca a invatat din erorile trecute si modelul lansat de catre producatorul sud-coreean in acest an pe piata chiar a dat rezultate.

LG a dotat smartphone-ul G4 cu un procesor pe sase nuclee, suficient de performant cat sa faca fata cu brio tuturor cerintelor actuale.
Punctele tari ale noului smartphone sunt de departe camera foto, precum si designul terminalului mobil. Dotat cu un senzor foarte luminos, camera foto de pe LG G4 concureaza de la egal la egal cu cea cu care sunt dotate modelele din seria Galaxy S6 de la Samsung, dar si cea a noului iPhone 6, fiind deja subiectul mai multor analize amanuntite si comparatii pe Internet.

Pe partea de design, inginerii de la LG au lucrat indeaproape cu designeri care au optat pentru o carcasa din piele, in diferite variante de culoare, care ii confera dispozitivului mobil un aspect deosebit si destul de apreciat in randul utilizatorilor, asta chiar daca modelul se comercializeaza pe piata si cu o carcasa detasabila din policarbonat.

Unul dintre avantajele pe care modelul lansat de sud-coreeni este functia de incarcare rapida, dar si faptul ca smartphone-ul dispune de un acumulator de 3.000 mAh.

Pret si disponibilitate: 1.999 lei, la evoMAG.

Sursa foto: lg.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri