4 / 6

Locul 2 - iPhone 6s

Apple a fost, este si va ramane mult timp un reper al industriei IT in materie de echipamente premium, asta si pentru ca inovatia gigantului american nu inceteaza sa se opreasca. iPhone este, fara indoiala, motorul business-ului Apple, iar versiunea lansata in toamna lui 2015 a atras in foarte scurt timp simpatia utilizatorilor.


Lansat in doua variante, unul cu un ecran mai mic, de 4,7 inch (iPhone 6s) si unul cu un ecran mai generos, de 5,5 inch (iPhone 6s Plus), modelele prezentate de compania americana au prins foarte bine la public, fiind unul din principalele surprize care se pregatesc de sarbatori celor apropiati.


Chiar daca la capitolul performante (pe hartie) telefoanele iPhone nu ies din tipar, in anul 2015 dispozitivele ruland inca pe baza unui procesor cu doua nuclee (in timp ce procesoarele de pe varfurile de gama cu Android sunt echipate cu procesoare si cu opt nuclee), Apple reuseste sa mentina sus stacheta in privinta gadget-urilor din buzunar.


Apple a imbunatatit in acest an pe noul iPhone 6s performantele generale in utilizare, a adus o serie de imbunatatiri la nivel de software (functia 3D Touch), dar si performantele camerei foto, care de aceasta data incorporeaza un modul de 12 megapixeli, mult mai performant decat cele anterioare.


Pret si disponibilitate: 3.400 de lei, la evoMAG.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri