2 / 7

Locul 4 - Samsung Galaxy A8

Desi produce unele dintre cele mai puternice si apreciate smartphone-uri din intreaga lume si detine prima pozitie in topul vanzarilor de smartphone-uri la nivel global, Samsung nu se poate lauda cu telefoane ale caror autonomie sa depaseasca cu mult media. Nu este si cazul gamei A8, compusa atat din varianta Dual SIM cat si cu cea care suporta o singura retea.


Smartphone-ul sud-coreenilor de la Samsung dispune de o diagonala generoasa, de 5,7 inch cuplata alaturi de o rezolutie Full HD si un acumulator de 3.050 mAh pe Litiu-Ion, ceea ce face ca smartphone-ul sa reuseasca sa obtina performante extraordinare cand vine vorba de utilizarea lui in conditii obisnuite.


Conform analizei GSMArena.com, Samsung Galaxy A8 a reusit sa obtina o medie de 59 de ore, in utilizare obisnuita, ce presupune o ora de apeluri, o ora de rulare de continut video si 3 ore de navigare pe Internet.


Concret, acest lucru inseamna ca in aceste conditii, smartphone-ul va putea fi utilizat timp de peste 2 zile fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa isi incarce terminalul mobil.


Lansat in vara anului 2015, Samsung Galaxy A8 beneficiaza de un procesor Qualcomm Snapdragon 615 octa-core (opt nuclee), o memorie RAM de 2GB, o camera foto de 16 megapixeli cu un senzor luminos si o camera frontala de 5 megapixeli.


Smartphone-ul ruleaza Android 5.1 Lollipop si se pare ca va primi update cat de curand si la ultima versiune Marshmallow si este disponibil in Romania, in varianta Dual SIM, la preturi ce pornesc de la 2.000 de lei.


Cu cat gasesti Samsung Galaxy A8 pe site-urile de anunturi:


OLX – de la 1.400 de lei


Okazii.ro – de la 2.000 de lei


Sursa foto: samsung.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri