2 / 6

Top telefoane| OnePlus 9: specificații și data de lansare

O imagine a seriei OnePlus 9 se conturează din ce în ce mai clar ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public. Seria, ce ar urma să fie lansată la finalul lunii martie, este de așteptat să includă trio-ul OnePlus 9, OnePlus 9 Pro și OnePlus 9 Lite.


Publicația Android Central precizează, pe surse, că lansarea ar fi programată pe 21 martie 2021, cu aproximativ o lună mai devreme decât data la care a avut loc lansarea seriei OnePlus 8, de anul trecut.


Motivele din spatele lansării mai devreme a seriei ar ține de dorința companiei de a avea o perioadă mai mare de timp în care să concureze cu ultimele produse lansate de competitori precum Samsung, care și-a prezentat seria Galaxy S21 la începutul acestui an.


OnePlus 9, cât și OnePlus 9 Pro ar urma să vine echipate cu o baterie de 4.500 de mAh, putere de încărare de 65W prin intermediul încărcării clasice și 45W pentru încărcarea wireless. O altă componentă importantă a noii serii ține de procesorul Snapdragon 888. Modelele ar urma să aibă un design curbat spre laturi, cameră frontală fiind inglobată în ecran în partea de stânga sus, în timp ce pe spatele telefoanelor vom întâlni un modul dreptunghiular, pe care se poate observa logo-ul Hassleblad, conform techadvisor.co.uk.


În ceea ce privește ecranul, acesta ar urma să fie unul de 6.55 inch, rezoluție Full HD+ pentru OnePlus 9 și un ecran de 6.78 inchi și rezoluție QHD+ pentru OnePlus 9 Pro.



sursa foto: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri