3 / 16

Retelele sociale

Memo, Bebo, Faceboo, MySpace, Hi5 si toate retelele sociale create consuma utilizatorilor foarte mult timp pentru completarea profilelor, pentru interactiunea cu ceilalti.

PcWorld considera ca aceste retele de socializare apartin anului 2006, oricat de “cool” ar fi sa impartasesti pozele sau filmele cat mai rapid cu prieteni.

Potrivit acestora, in urmatorii doi ani cam 90 de procente dintre retele existente vor disparea. Previziunile pentru anul viitor sunt arata insa un business infloritor daca ne gandim ca anul viitor se vor cheltui 2,2 miliarde de dolari, adica aproape de doua ori mai mult decat in 2007, pentru publicitate pe platformele sociale online, portivit unui studiu realizat de firma de cercetare eMarketer, citat de Mediapost.com.

Cele mai mari cheltuieli de publicitate pe platformele sociale vor fi inregistrate in Statele Unite unde acestea sunt estimate sa creasca pana la suma de 1,6 miliarde de dolari. In 2007, valoare acestora a fost de 920 de milioane de dolari. In Statele Unite, platformele sociale MySpace si Facebook reprezinta 70% din aceasta piata, arata studiul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri