4 / 8

Telefonia fixa integrata in pachetele mobile

Pe 19 iunie 2007, compania Vodafone Romania anunta Vodafone Acasa, un serviciu de telefonie fixa destinat persoanelor fizice. Liliana Solomon, CEO-ul Vodafone Romania, declara atunci ca operatorul tinteste intreaga piata, chiar si utilizatorii existenti de telefonie fixa.

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania a lansat incepand cu 1 noiembrie un pachet integrat de servicii de telefonie fixa si internet, atat pentru companii, cat si pentru clientii individuali.

Romtelecom si Cosmote au lansat in ultima luna a anului 2007 primul pachet comun adresat utilizatorilor rezidentiali si companiilor, prin care ofera o reducere de 10% din pretul abonamentului pentru serviciul de internet ClickNet si din cel pentru servicii de telefonie mobila Cosmote, achizitionate impreuna.

Insa primul operator de telefonie mobila care a introdus serviciile de telefonie fixa in pachetul oferit a fost Zapp, inca din ianuarie 2006. FixTel oferea utilizatorilor, in principal celor aflati in zone cu acces limitat la retelele de comunicatii, posibilitatea de a folosi serviciile de telefonie mobila de pe un telefon fix.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri