2 / 4

Flamingo: Camerele foto, 5% din vanzarile companiei in primele doua luni

Retailerul de produse IT&C Flamingo estimeaza pentru anul in curs ca piata camerelor foto digitale va creste cu aproximativ 35%, pana la aproximativ 325.000 unitati, ajungand la valoarea de 45-48 milioane de euro, a declarat, pentru Wall-Street, Jiri Rizek (foto), CEO-ul Flamingo International.

Camerele foto au reprezintat aproximativ 5% din vanzarile companiei din primele doua luni ale lui 2008, cand vanzarile au inregistrat cresteri de 65% fata de perioada similara a anului trecut, a mai spus oficialul.

Rizek estimeaza pentru prima jumatate a anului in curs o crestere de 50% a vanzarilor inregistrate de companie pe segmentul camerelor foto digitale, tintind pentru intreg anul 2008 un volum de vanzare de 40.000 de unitati, fata de 25.000 in 2007.

Camerele foto profesionale si semiprofesionale au contributit, in primele doua luni ale anului 2008, cu 8% la vanzarile realizate de Flamingo International, iar pana la finele anului retailer-ul estimeaza ca acestea vor 7% din totalul vanzarilor de camere foto digitale in reteaua magazinelor operate de Flamingo International, a mai spus Rizek.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri