2 / 4

Gecad si-a mutat focusul de vanzari si face recrutari in Asia

Gecad Group si-a mutat focusul de vanzari catre China, Rusia, Japonia si Orientul Mijlociu in contextul crizei financiare, iar compania face recrutari in Rusia si China.

“Am mutat concentrarea de vanzari din zonele foarte lovite in tari mai putin afectate, chiar daca avem un birou in Statele Unite, pe care il vom pastra. Pe masura ce trece valul, zonele afectate isi vor reveni. In acest moment este o situatie foarte grava in SUA, in Europa este un context mai dificil, iar in China nu vad probleme”, spune Radu Georgescu, care se astepta ca, in viitor, valul sa se mute si in Asia, iar SUA sa isi revina din hemoragia financiara.

In acest moment, compania face recrutari in Rusia si China, iar planul de dezvoltare pentru Axigen, solutia de mesagerie electronica dezvoltata de Gecad, a fost mutat pe Orientul Mijlociu China si Japonia, urmand ca intr-un an jumatate sa revina asupra Europei de Vest si SUA.

“Pastram biroul din Statele Unite si facem angajari in China si in Rusia, in zone care sunt mai ferite de aceasta situatie, si aici vorbim de Avangate. In ceea ce priveste Axigen (n.r.: solutia de mesagerie lansata de Gecad), aceasta se focalizeaza pe vanzari pe Orientul Mijlociu, China, Japonia - zone care sunt ferite de criza, urmand ca intr-un an jumatate sa revenim in zona SUA si Europa de Vest”, a mai declarat Radu Georgescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri