4 / 10

Orange a lansat mult asteptatul iPhone

Orange Romania, liderul pietei de comunicatii mobile din Romania, a lansat anul acesta mult asteptatul terminal produs de Apple, iar numarul clientilor companiei a trecut pragul de 10 milioane.

iPhone 3G a fost lansat in aceasta vara si in Romania si au fost inregistrate 6.000 de precomenzi, iar 100 de telefoane au fost cumparate la momentul lansarii in Bucuresti, potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Orange Romania.

Directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat, a declarat ca este foarte multumit de felul cum au decurs lucrurile in Romania in privinta lansarii iPhone si ca ar vrea sa vanda zeci de mii de terminale pana la sfarsitul anului. Moat a mai adaugat ca pretul terminalului a fost determinat de venitul mediu al utilizatorului de telefonie mobila din Romania, relativ scazut fata de celelalte tari europene, si ca nu s-a putut micsora mai mult.

La data de 30 septembrie 2008, Orange Romania avea 10.208.000 de clienti, in crestere cu 10% fata de perioada similara a anului precedent, iar pana la sfarsitul anului estimeaza ca va avea un portofoliu de 10,6 milioane de clienti.

“La 10 ani de la inceperea operatiunilor sale in Romania, Orange a atins anul acesta pragul de10 milioane de clienti. Speram ca pana la sfarsitul anului numarul de clienti sa se ridice la 10,6 milioane”, a mai spus Richard Moat.

Orange Romania a realizat in primele noua luni ale anului venituri de 977 de milioane de euro, reprezentand un avans de 8% fata de perioada similara a anului trecut. Veniturile operatorului si-au incetinit cresterea fata de anii trecuti din cauza ratei de penetrare a serviciilor de voce.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri