3 / 10

Republica autonoma Crimeea

Ministrul de Interne interimar din Ucraina, Arsen Avakov, a afirmat ca Ianukovici ar fi fost vazut in regiunea pro-rusa Crimeea in noaptea de duminica. Cu toate acestea, el a adaugat ca fostul presedinte si anturajul sau au plecat apoi catre o destinatie necunoscuta, scrie The Telegraph.


Aparent, Ianukovici s-ar fi ascuns in orasul-port din Balaclava, duminica, dupa tentantiva nereusita de a zbura de pe aeroportul Belbek (12 kilometri nord de Sevastopol). Localnicii spun ca a fost intors de la aeroport, in timp ce Avakov afirma ca s-a razgandit cu privire la zbor, atunci cand a auzit ca noul sef al serviciului de securitate de stat il astepta acolo. Asadar, incotro?


Ultimele zvonuri indica faptul ca un iaht, pe care s-ar afla Ianukovici, a fost reperat pe mare in portul de Balaclava. Doua ambarcatiuni, ambele considerate a apartine fiului fostului presedinte, au fost identificate ca fiind posibila nava reperata. Cu toate acestea, varianta ambarcatiuni ar putea fi doar o perdea de fum, iar asa cum spun unii, Ianukovici sa fi lasat in urma Balaclava cu masina.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri