1 / 9

Gruparile armate proruse au ordin sa ucida

Gruparile armate proruse din estul Ucrainei au ordinul de a "deschide focul pentru a ucide" militari ucraineni, au declarat miercuri serviciile speciale ucrainene (SBU), citate de AFP, informeaza Mediafax.

"Conversatiile interceptate intre sabotorii rusi arata ca actiunile de sabotaj din estul Ucrainei sunt coordonate de ofiterii de informatii militare ruse care dau ordine cinice de a trage pentru a ucide militari ucraineni", a declarat serviciul de presa al SBU, intr-un comunicat.

In plus, autoritatile de la Kiev au anuntat ca doi militari ucraineni au fost capturati de persoane inarmate in estul tarii. Guvernul de la Kiev a trimis marti forte armate impotriva rebelilor prorusi din estul Ucrainei, unde o serie de revolte au fost initiate de mai multe zile de militanti care cer organizarea unui referendum in vederea autonomiei regiunilor rusofone, in cadrul Ucrainei, sau alipirea la Rusia.

Sursa foto: Soldati cu arme/Shutterstock.com


UPDATE: Ucraina sta sa explodeze: "razboi civil" si un nou "zid al Berlinului". Grupuri proruse au proclamat "Republica Odesa"Articole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Setari Cookie-uri