3 / 11

NU consuma apa din avion daca nu a fost imbuteliata

Nu consuma cafea in avion. Apa servita in avion sau folosita pentru ceai sau cafea este absolut dezgustatoare si nu ar trebui consumata, potrivit unui fost angajat Lufthansa. Rezervoarele de apa din avioanele vechi de pana la cateva zeci de ani sunt foarte rar curatate, iar rezidurile pot fi uneori si de cativa centrimetri, fapt cunoscut de catre toti angajatii unei companii aeriene.


Uneori produse chimice sunt inserate in aceste rezervoare de apa, pentru a preveni formarea de reziduri si bacterii. Ca urmare, gustul mai putin bun prezent deseori la cafeaua din avion provine de la aceste chimicale. Wall Street Journal a efectuat un test cu privire la calitatea apei potabile servite la bordul a 14 zbouri diferite, iar rezultatele au aratat ca existe un nivel ridicat de bacterii "de zeci, uneori de sute de ori peste limitele impuse."


Shutterstock / Mic dejun in avion

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri