4 / 6

Riscul ce afecteaza lantul de aprovizionare

Integrarea raportarii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. Aceasta nu ar trebui privita pur si simplu ca un raport "toate intr-unul". “Numai daca integrarea este sustinuta printr-o corelare reala si profunda a proceselor de management, inclusiv a guvernantei si controalelor, raportarea poate fi considerata credibila si solida. Prin urmare, vorbim mai degraba despre raportare integrata - mijloace diferite pentru persoane diferite", a concluzionat Giurcaneanu.

Gordon Hewitt, consilier pe probleme de dezvoltare durabila la ACCA si autor al raportului a spus: “Capitalul natural, care este cantitatea de capital derivata din resursele naturale, cum ar fi diversitatea biologica, ecosistemele si serviciile oferite de acestea, se afla in declin la nivel global. Pierderea capitalului natural expune companiile la o gama de noi riscuri si oportunitati care poate avea un impact asupra profitului, valorii activelor si fluxurilor de trezorerie” .

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri