4 / 5

Andrei Nastase, inaintea deciziei: Sper sa am motive sa dau barba jos

Fiul cel mare al lui Adrian Nastase, Andrei, a declarat joi, la Tribunalul Ilfov, ca spera ca instanta sa respinga contestatia DNA si sa dispuna eliberarea conditionata a tatalui sau, acesta reprezentand si un motiv pentru care si-ar da barba jos.


Fiii lui Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, au venit, insotiti de avocatii familiei, la Tribunalul Ilfov, cu putin timp inainte ca fostul premier sa fie adus la instanta pentru judecarea contestatia procurorilor anticoruptie in cazul deciziei Judecatoriei Sectorului 4, prin care a fost admisa propunerea de eliberare conditionata a lui Nastase, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.


Andrei Nastase a spus ca spera ca joi tatal sau sa fie eliberat si astfel sa aiba motive sa dea barba jos, pe care o poarta din solidaritate cu Adrian Nastase. Intrebat daca familia i-a pregatit un program special lui Adrian Nastase in cazul in care ar fi eliberat, Andrei Nastase a spus ca nu s-au facut planuri concrete pentru ca nu este bine sa fie facute planuri in avans. El a precizat ca in cazul eliberarii tatalui sau, vor exista clipe placute in familie.


Sursa foto: Facebook.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri