4 / 6

Peste 250 de persoane la un miting ACL impotriva OUG

Aproximativ 250 de persoane, intre care liderii PNL si PDL, in frunte cu Klaus Iohhanis si Vasile Blaga, participa, joi dimineata, la un miting organizat de ACL in Piata Victoriei, in semn de protest fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind migratia alesilor locali.
La mitingul ACL impotriva OUG privind migratia alesilor locali participa aproximativ 250 de persoane, precum si lideri ai PNL si PDL, intre care Teodor Atanasiu, Catalin Predoiu, Mihai Voicu, Rares Manescu, Andrei Chiliman, Sulfina Barbu, Dan Motreanu, Florin Alexe, Sorin Rosca Stanescu, Cristina Pocora.

De asemenea, la actiunea de protest sunt prezenti si presedintele PDL, Vasile Blaga si presedintele PNL, Klaus Iohannis.
In zona de desfasurare a mitingului au fost instalate scaune, majoritatea participantilor fiind asezati pe acestea. Participantii au primit tricouri albe inscr'+'iptionate cu textul "Ponta fura alegerile", precum si steaguri cu sigla Aliantei Crestin Liberale. Pe un ecran instalat in Piata Victoriei, cei prezenti urmaresc un colaj de declaratii controversate ale premierului Victor Ponta, ale Avocatului Poporului si ale unor realizatori Antena 3.

De asemenea, la locul de desfasurare a mitingului a fost adus si un aparat de popcorn, fiind distribuite gratuit floricele, aluzie la declaratia premierului Ponta, care spunea ca nu se va implica in confruntarile din primul tur al prezidentialelor, cand isi va lua "popcorn si bautura racoritoare" si se va uita la dezbaterile intre "doamnele…doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, domnul Iohannis, si asa mai departe".

Actul normativ privind migratia alesilor locali este pe ordinea de zi a sedintei de Guvern programata sa inceapa la 10.30. Potrivit acestui proiect de act normativ, primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la dispozitie zece zile pentru a-si exprima in scris optiunea cu privire la partidul politic din care doresc sa faca parte, fara a risca sa-si piarda functia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri