2 / 9

Concert Enrico Macias

Enrico Macias vine in Romania pentru primul lui concert la Sala Palatului, in data de 30 aprilie. Concertul va incepe la orele 20:00 si va fi unul special deoarece marcheaza debutul Festivalului Muzicii Franceze.

In martie, Macias a lansat un nou album numit Voyage d'une melodie! Acesta contine melodii in mai multe limbi, cu tonalitati orientale, fiind conceput ca o calatorie muzicala prin mai multe culturi. La concert, admiratorii vor putea asculta atat melodii de pe acest nou album cat si piese mai vechi, deja foarte cunoscute in lumea intreaga, precum La femme de mon amie, Le filles de mon pay, Le Mendiant de l'amour si Zingarella.

Daca iti place muzica lui Enrico Macias profita de ocazie si cumpara in perioada 25 - 30 aprilie, un bilet la concertul de pe 30 aprilie, la categoria 250 lei (intr-unul dintre sectoarele D, E, H sau I) si vei plati doar 150 lei.

Biletele se pot gasesc in toata reteaua Biletoo.ro, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Muzica si Victoria – Midola Music, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri