3 / 5

Taffy, cainele pasionat de tenis

Radu Florescu, seful Saatchi&Saatchi il are pe Taffy (foto), “cel mai frumos Golden Retriever auriu” de 6 ani. Florescu l-a primit pe Taffy de la echipa Saatchi&Saatchi, drept cadou de ziua lui.

Cum este destul de prins cu activitatile de la birou, managerul marturiseste ca este dificil sa ii acorde mult din timpul sau lui Taffy, insa considera ca petrece suficient timp cu catelul, astfel incat, atunci cand este acasa, sa se bucure ca il vede".

"Reusesc totusi sa am grija de el trezindu-ma foarte devreme, iesind la plimbare cu el indiferent de conditiile meteo, chiar si la -20 de grade, sau alergand impreuna in padure in weekend. Taffy e si un mare fan al tenisului. Ii place sa se uite cum joc tenis duminica si sambata, chiar si la +40 de grade C”, mai spune Florescu.

Cateodata, Taffy merge cu Radu Florescu si la birou, iar atunci devine cel mai popular membru al echipei.

Taffy nu este primul caine pe care Florescu il are, managerul mai avand inainte inca doi Retrieveri aurii.

„Toti se numeau Taffy si pot spune ca toti se aseamana cand vine vorba de personalitate, ceea ce ma face sa cred ca nu m-am schimbat eu prea mult in toti acesti ani. Banuiesc ca toti suntem niste fiinte tipicare, inclusiv cainii. Mereu ma bucur de orice iesire cu Taffy in parc. Este un animal fericit si iubit de toti cei care il cunosc . Ori de cate ori sunt plecat, merge la casa noastra de vacanta din Poiana Brasov”, spune Florescu.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri