3 / 11

Insula tropicala de langa Berlin

Specialistii Happy Tour Group recomanda pentru o vacanta cu copiii un paradis tropical creat intr-un depozit din Germania.

La 60 de km Sud-Est de Berlin, un fost depozit, de 66.000 mp, a fost transformat intr-un paradis tropical. Temperatura de 26°C, vegetatia luxurianta si cel mai mare complex de wellness din Europa sunt ingredientele succesului acestui loc, vizitat de familiile cu copii care doresc sa o vacanta intr-un climat tropical cu un buget minim. „Tarifele incep de la 60 euro/noapte/persoana”, spune Madalina Grosu, product manager al Happy Tour.

Daca preferati sa petreceti mai mult timp in Berlin si va ganditi si la niste atractii care sa ii incante pe copii, specialistii Perfect Tour va propun sa faceti o vizita la parcul de distractii - AquaDom & Sea Life.

AquaDoom este considerat cel mai mare acvariu cilindric din lume, cu o latime de 25 de metri si peste un milion de litri de apa.

Tarife

Potrivit Perfect Tour, tariful la Hotel Park Inn Berlin Alexanderplatz, de 4 stele, porneste de la 59 euro / adult / 1 noapte, in camera dubla cu mic dejun inclus.

Tarife de vizitare parc: 16 euro / adult, 11 euro / copil de la 3 la 14 ani, gratuit pentru copiii pana la 3 ani.

Sursa foto: AquaDom, Perfect Tour


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri