2 / 11

Garana Jazz Festival

Daca va place muzica jazz, nu ratati cea de-a 16-a editie a Garana Jazz Festival care are loc intre 12 si 15 iulie la Poiana Lupului.
Scena se afla inainte de intrarea in Garana / Wolfsberg, la aproximativ 50 de km de Resita.

“Cea mai confortabila varianta este masina, dar exista trenuri pana la Resita sau Caransebes, precum si autocare. Pentru avioane, cele mai aproape variante sunt Timisoara si Novi Sad si Beograd”, va sfatuiesc organizatorii.

Biletele costa 60 de lei pe zi si se achizitioneaza inainte de concerte, incepand cu orele 16.00 de la casa de bilete de la intrarea in incinta. Daca vreti sa vedeti toate concertele, va puteti face un abonament pe patru zile care costa 200 de lei. Copiii sub 14 ani pot intra gratuit.

“Cazarea este in general problematica in zona in timpul festivalului. Exista posibilitati de cazare la localnici, cu cortul, in pensiunile din Crivaia, Semenic si Valiug, sau la hotel, in Resita. Nu uitati ca in fiecare an am avut parte de vreme buna si rea, de cald si rece. Sandale pentru zi, cizme de cauciuc si pulovere pentru seara. O umbrela, pelerina si un izolir nu strica”, mai spun organizatorii.

Sursa foto: www.garana-jazz.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri