2 / 7

Alexandru Lapusan, CEO Zitec: smartphone-ul, ultrabook-ul si un e-book reader - partenerii pentru un concediu perfect

In vacanta petrecuta la greci, in statiunea Paros din insulele Ciclade, Alexandru Lapusan (33 ani), CEO-ul companiei producatoare de aplicatii online Zitec a avut la indemana o suita de gadget-uri care sa il tina conectat la noutatile care s-au petrecut in tara. -

“Inca nu am avut curaj sa plec in concediu fara sa imi verific din cand in cand mailul, motiv pentru care nu am avut cum sa renunt la HTC Desire S, un telefon pe care l-am luat acum aproximativ 6 luni. L-am achizitionat in principal pentru email si internet/stiri insa si pentru GoogleMaps, care este o aplicatie foarte utila”, a precizat managerul roman.

Pe langa telefonul mobil, CEO-ul Zitec a luat cu el in vacanta si un ultrabook Toshiba, achizitionat in urma cu trei luni despre care spune ca il foloseste „pentru activitati legate de birou ce nu se pot face de pe un smartphone”.

Totodata, Alexandru Lapusan a luat cu el in vacanta petrecuta in Grecia si un e-book reader de la Amazon, cumparat exact inainte de plecarea in concediu.

„A fost o simpla coincidenta, insa s-a dovedit foarte util in concediu, deoarece volumul ocupat a fost de multe ori mai mic decat ar fi ocupat cartile citite in perioada respectiva”, isi aminteste managerul companiei producatoare de aplicatii online.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri