3 / 7

Lucian Miess, Gett’s Salons: Pentru scufundari folosesc un Suunto D6i

In excursia petrecuta in acest an din Redang, o insula in Malaezia, Lucian Miess, directorul general Gett’s Salons nu a putut renunta la smartphone-ul sau – un HTC HD2, la tableta iPad si nici la Suunto D6i, un computer destinat scufundarilor.

“Vacanta e un concept care acum sufera ceva modificari. Pe langa cei doi copii mari de 12 si 14 ani, mai avem si un baietel de aproximativ 7 luni, iar de aceea am decis sa facem o expeditie de diving in Malaezia, insula Redang, si unde intens am facut scufundari in paradisul din parcul subacvatic. D6i este un computer ceas foarte avansat de scufundari, ce calculeaza toti parametrii necesari scufundarilor, de adancime, presiunea din tank, temperatura, saturatia tesuturilor cu azot, paliere de decompresie, etc", sustine Miess.

Pentru discutiile cu cei de acasa si accesul permanent la noutati, managerul a luat cu el si smartphone-ul, dar si tableta iPad

“Mail, Skype cu tara, rss stiri, cititul cartilor, vreme, net, curs valutar sunt extrem de utile amandoua. Pe iPad, fetita mea are si cateva jocuri”, a precizat acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri