2 / 6

4.Political Animals - politica dezbracata de secrete

Nu foarte multi oameni din lumea politica se pot mandri ca au devenit personaje in productii cinematografice. Lasand realizarile profesionale de o parte, Hillary Rodham Clinton este, fara doar si poate, omul politic cel mai prezent in lumea entertainment-ului. Asta pentru ca multi scenaristi si regizori incearca s-o invoce in productii fictionale pentru a-i rezolva misterul vietii personale.

Daca la inceput se punea accentul pe legatura sa cu fostul presedinte american Bill Clinton, precum in Primary Colors (atat in roman, cat si in film) - unde era portretizat mariajul dintre cei doi - sau in The Special Relationship - o docudrama marca HBO despre relatia dintre familia Clinton si Tony Blair - in miniseria Political Animals este vorba despre ambitiile politice ale doamnei Clinton si despre munca sa in calitate de Secretar de Stat. Miniseria trateaza si dilema „de ce Hillary a acceptat sa ramana alaturi de sotul sau dupa ce acesta a inselat-o”.

Personajul principal, Elaine Barrish Hammond, interpretat de actrita Sigourney Weaver, este o fosta prima doamna cu aspiratii la cea mai inalta functie in stat, dar care a divortat. Political Animals a fost nominalizat pentru cea mai buna productie de televiziune la Globurile de Aur, iar din distributia sa face parte, din nou, si actorul de origine romana Sebastian Stan.

Cele sase episoade din Political Animals au fost difuzate in 2012, pe USA Network.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri