4 / 6

Ponturi pentru turisti: Spuneti "Buna ziua!" si "Multumesc!" in limba locala

"Pentru aceasta destinatie ne-am documentat foarte mult si am cerut parerea si sfaturile multor cunoscuti. Avem o planificare amanuntita si stim inca de la plecare ce vom face in fiecare zi. Pentru vacantele in patru (noi si copiii nostri, Ana si Tudor) tinem cont sa avem un program care sa fie placut pentru copii si sa impleteasca in mod armonios relaxarea cu distractia", spune antreprenoarea.

Sfaturi:

Daca mergeti intr-un loc nou, planificati foarte bine, cu cat mai multe detalii, pentru a va bucura de fiecare minut din concediu si pentru a nu pierde timp pretios facand cercetare sau incercand sa gasiti solutii la situatii neorganizate anterior.

Gasiti si vorbiti inainte de plecare cu oameni cunoscuti care au fost acolo pentru a va vinde ponturi despre destinatie.
Intrati pe Tripadvisor (sau ceva similar) si cititi review-urile cele mai recent scrise de persoane cam de aceeasi varsta.

Bucurati-va de vacanta fiind “prezenti” si cu toate simturile deschise (nu cu ochii in telefon), vorbiti cu localnici, mancati mancare specifica, spuneti “Buna ziua” si “Multumesc” in limba locala.

Sursa foto: Miami/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri