3 / 6

Purcari

In premiera mondiala, Vinaria Purcari lanseaza serviciul WineDroneTM – livrarea vinurilor prin intermediul dronelor aeriene. Este un proiectexperiment, care urmeaza a fi testat pentru inceput in Republica Moldova, Romania si Ucraina – urmand extinderea pe pietele principale de export in cazul feedback-ului pozitiv din partea clientilor pilot.


Pentru inceput, serviciul se va limita la maxim 3 sticle de 0,375 L per livrare, pentru a respecta capacitatea de transport a dronelor Uber Lirpa I, contractate pentru acest scop. In perioada de testare, livrarile vor fi facute gratis.


Serviciul WineDroneTM este accesibil in varianta web si mobile-web, prin intermediul http://winedrone.purcari.md, urmand lansarea aplicatiilor native pentru iOS si Android. Comanda poate fi efectuata in mai putin de 30 de secunde, iar livrarea se face timp de o ora. Pentru inceput, aria de acoperire a serviciului este de maxim 10 km in raza oraselor pilot. Achitarea se face in prealabil prin card bancar.


Vinaria Purcari are o traditie frumoasa de inovatii ce tin de sfera aeronautica, lansand acum un an o cooperare cu NASA, proiectul Purcari Zero GravityTM, care a fost furnizorul selectat pentru programul de cercetare al efectelor vinului in spatiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri