2 / 6

Casa Lipan

Casa Lipan este situată în Colibița, județul Bistrița-Năsăud și este compusă din două corpuri. Într-un corp se află un living cu spațiu de relaxare și bucătărie în stil american, iar în celălalt corp sunt șase dormitoare cu pat matrimonial.


Curtea este amenajată cu loc de parcare, terasă, foișor, balansoare, loc pentru grătar, dar și spațiu de joacă pentru copii.


Casa Lipan se poate închiria doar integral, în sistem self-catering, pentru o vacanță de minimum două nopți. Este acceptată plata cu tichete de vacanță, iar ceaiul, cafeaua și țuica sunt din partea casei. În plus, este necesar un avans de 30% pentru rezervarea pensiunii.


Prețul pentru închirierea pensiunii pentru o noapte pornește de la 1.000 lei.


Localitatea bistriţeană Colibiţa, aflată la 900 de metri altitudine, este cunoscută din vechime pentru calitatea aerului şi a apelor. Între 1923 şi 1975, a funcţionat o staţiune balneoclimaterică. A fost distrusă când a fost amenajat un lac de acumulare. Studiile arată că, la Colibiţa, ozonul are o concentraţie de 90 de micrograme pe metrul cub de aer, cifră comparabilă cu valorile din Alpii Elveţieni.


Printre principalele obietive turistice se numără: Barajul Colibiția, Rezervația Naturală Stâncile Tătarului, Cheile Bistriței Ardelene sau Castelul Dracula.


Sursa Foto: vilalipan.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri