3 / 6

Casa Bunicii

Casa Bunicii se află la mai puțin de 40 de kilometri de Satu Mare, în zona Codrului, în localitatea Hodișa.


Pensiunea are o suprafață de 240 metri pătrați și dispune de trei camere duble, fiecare cu baie proprie, dar și un apartament format din cameră dublă, living și baie. Casa Bunicii are și un spaţiu central, de 65 metri pătrați, care găzduieşte bucătăria, locul de luat masa şi o zonă de relaxare, alături de terasa exterioară. Accesul în pensiune se poate face direct din DJ193A, în parcarea proprie pensiunii.


Amatorii de activităţi sportive pot juca tenis de masă, “laptenis” pe iarbă, batminton, etc.


Printre principalele obiective turistice se numără: Lacul (barajul) Hodişa, situat la aproximativ 500 de metri de pensiune, unde se poate pescui sau se pot face plimbari în jurul lacului. De asemenea, se pot face drumeţii în pădure, o zonă încă “virgină”, neatinsă de poluare şi industrializare, cu relief, faună şi floră bogate şi variate. Drumul este circulabil atât pe jos, cât şi cu bicicleta, atv sau motocross.


Prețul mediu al rezervării unei camere la Casa Bunicii pornește de la 83 de lei/ noapte. Cât despre închirierea pensiunii, costul pornește de la 1.000 de lei/noapte, în funcție de numărul de persoane.


Sursa Foto: Pensiunea ”Casa Bunicii”/Facebook

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri