2 / 9

Mega Mall

Centrul comercial din apropierea Arenei Naționale și a complexului Lia Manoliu este unul dintre cele mai frecventate mall-uri din Capitală.


Dacă nu vreți să faceți mișcare în parcul din jurul Arenei Naționale și să o faceți într-un cadru ceva mai intim, dar și ferit de capriciile vremii, aveți și aici un centru World Class.


Dacă vreți să vă folosiți energia altfel în Mega Mall, găsiți și aici o sală Trickshot, care dispune de 8 piste de bowling, 11 mese de biliard și o gamă variată de arcade games.


Părinții și-ar putea lăsa și aici copiii la Gymboland, în timp ce se pot bucura de relaxare în unul dintre restaurantele din zona de food, care este destul de aproape de spațiul de joacă pentru copii.


Găsiți și aici evenimente speciale organizate de administratorii mall-ului, dar agenda pare ceva mai sărăcăcioasă decât la Promenada, deși ambele aparțin de NEPI.


În schimb, Mega Mall compensează prin faptul că are cinematograf. La Cinema City din Mega Mall puteți găsi săli cu proiecții digitale, 3D și 4Dx. Trebuie doar să-și aleagă filmul preferat.


(Sursa foto: Mega Mall)

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri