43 / 44

Ursa Mică Glamping Resort

(Sursa foto: CarpathianUrsa.ro)


Ursa Mică Glamping Resort


Am lăsat acest complex la urmă pentru că pare cel mai spectaculos și oferă o experiență complet diferită când vine vorba de cazare. Glampingul este prea puțin cunoscut la noi, iar Ursa Mică Glamping Resort din Șirnea (Fundata, județul Brașov) este unul puținele locuri unde poți face asta la noi în țară.


Glamping vine de la „glamorous camping” și se produce atunci când natura neîmblânzită întâlnește tot confortul de care ai nevoie. E o formulă unică și foarte specială de a experimenta destinații uimitoare și izolate, de pe terasa iurtei, cortului sau bungalow-ului tău premium.


Ai varianta de a te caza la corturi sau de a închiria un bungalow premium.


Poți găsi multe tipuri de activități aici. Plimbări cu bicicleta, alpinism, drumeții pe traseele din zonă, tururi ghidate, vizite la Dino Park și multe altele.


Prețurile încep de la 158 de lei de persoană pe zi pentru copii și pot urca până la 435 de lei pe zi pentru un adult. În cazul bungalow-urilor, prețurile încep de la 204 lei pentru copii și ajung la 544 de lei pe zi pentru adulți.


Pachetele sunt însă destul de variate, includ tot felul de activități și mai apar și costuri suplimentare pentru anumite tipuri de activități. Ca să fiți siguri, verificați ofertele pentru corturi AICI și pentru bungalow-uri AICI.


Pentru mai multe imagini spectaculoase cu complexul de glamping puteți intra AICI.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri