3 / 6

Spyker C8 Spyder

Un alt model, care a lasat caracterul metrosexual pentru a se inrola in slujba dreptatii, a fost Spyker C8 Spyder. Unul din cele mai fashion supercaruri din istorie a lasat promenadele mondene si a imbracat haina politiei olandeze, in incercarea de a stopa excesele automobilistice ale olandezilor zburatori pe sosele.

Si ar putea sa o faca cu brio,datorita unui propulsor de origine Audi de 4.2 litri, in care se afla pregatiti de galop 400 de cai putere. Sprintul pana la suta de kilometri dureaza doar 4.5 secunde, iar acul vitezometrului se va plafona, in sunet de sirene, in jurul valorii de 300 de km/h. Daca tinem cont de suprafata relativ mica a Tarii Lalelor, cu asemenea specificatii urmaririle in care va fi implicat supercarul nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva ore.

Fiind construita manual de ingineri, cu un simt civic dezvoltat si inclinatii pentru lege si ordine, are si un pret de masura in jur de 340.000 de euro. Din cauza ca olandezii prefera bicicletele si vaslitul pe canale, Politia din Frevoland il va pastra doar pentru parada.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri