4 / 8

Thalassina – logica de chelner

Serviciul a fost destul de inegal. Dupa ce, la inceput, am “avut parte” de un chelner pe fata caruia se putea deslusi, cu usurinta, intrebarea ca ce naiba cautam noi acolo ca sa-i stricam seara, in mod neasteptat am fost preluati, “din mers”, de altul, care, daca nu se bucura sincer ca suntem acolo si ca ne poate face sa ne simtim bine, atunci sigur mima foarte convingator acest lucru. Am platit aproape 300 de lei pentru o cina consistenta, cu multe feluri, din care 150 de lei a fost un homar. Ni s-a parut un pret normal.

Am revenit de mai multe ori, hotarati sa mancam lakerda, scubri si tziri; in rest, urma sa vedeam noi la fata locului ce mai luam. Insa, de fiecare data, ni s-a spus (nu de la inceput, ci dupa indelungate documentari prin bucatarie sau prin magazie) ca exact pe acelea nu le mai aveau. A fost frustrant, puteau macar sa le scoata din meniu, ca tot au unul cu foi detasabile. Am plecat fara sa mai mancam.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri