3 / 7

Consiliere avizata

Pe langa o calitate ireprosabila, atelierul Alexandru Ciucu se deosebeste de tot ce exista momentan pe piata vestimentatiei pentru barbati din Romania prin consiliere avizata in ceea ce priveste alegerea costumului perfect in functie de eveniment dar si de detalii ce tin strict de personalitatea fiecarui client in parte.

"Consilierea clientilor are un rol colosal in acest nou concept pe care doresc sa-l promovez. Majoritatea barbatilor vin aici fara a sti ce-si doresc, iar eu ma pun in pielea clientului, analizez aspecte precum conformatie, varsta, evenimentul pentru care doreste acest costum, si apoi, in functie de aceste criterii eu, impreuna cu echipa mea, vin cu propuneri care sa-l ajute in intregirea imaginii”, adauga Alexandru Ciucu.

Sfaturile tin de culoare, model, tendinte, tesaturi, accesorii dar, si de detalii de finite cum ar fi, de exemplu, cusaturile ornamentale.

Pentru necunoscatori, toate costumele pentru barbati sunt in principiu la fel. Daca ar fi sa intram insa in detalii, sa vedem cate lucruri se pot schimba de la un model la altul, nu cred ca suntem mai prejos decat creatiile de dama”, este de parere Alexandru Ciucu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri