4 / 7

Programe corporate si teambuiling-uri

“Am descoperit in timp ca tangoul ajuta oamenii sa comunice mai usor, iar persoanele ajung sa indrageasca tangoul tocmai pentru ca le ofera incredere in propriile forte si le da un sentiment de siguranta de sine foarte puternic.”

Plecand de la aceste premise, au dezvoltat un concept original de resurse umane denumit TTT (Teambuilding Trough Tango) si au reusit sa implementam cu succes acest concept la o serie de companii private. Ultimul teambuilding pe care l-au organizat s-a desfasurat pe parcursul unei zile la Cheile Gradistei, in jud. Brasov, si a fost pentru angajatii de la Interbrew.

In aceeasi idee de crestere a coeziunii echipei din companii, Tangotangent face cursuri personalizate de tango pentru grupuri de la doua la 20 de persoane. Cursurile se pot desfasura la studioul nostru – Estudio Tango Real - din Str. Sfantul Stefan nr. 21, sau la sediul companiilor interesate. Cel mai recent curs pentru companii l-au predat echipei de la Saga Film.

Organizarea de petreceri corporate care au ca tema centrala sau au in componenta momente de tango argentinian sunt a treia categorie de activitati pe care le ofera companiilor. Aici lista de referinte este lunga, printre companiile ce au apelat la astfel de servicii numarandu-se Berlin-Chemie, ING Bank, Procter & Gamble sau VISA.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri