3 / 7

Infiintarea atelierului Antique Horologivm

Dupa finalizarea studiilor din Elvetia, Mihai Ceciu isi propune sa infiinteze in Romania un atelier la cel mai inalt standard, care sa repare sau sa reconditioneze ceasuri diferite atat ca marca si vechime, cat si ca dificultate a mecanismului folosit.

“Imediat ce am terminat cursurile la Wostep, am avut de ales intre a ramane in Elvetia si a lucra la ceasornicariile de acolo si a reveni in Romania pentru a-mi deschide propria afacere”, spune Ceciu.

A ales a doua varianta pentru ca i-a oferit cea mai mare satisfactie profesionala si astazi, dupa aproape cinci ani, ar lua aceeasi decizie.

“In Romania, daca vrei sa repari un ceas mai vechi la service-ul companiei respective din strainatate, nu il poti scoate din tara fara a prezenta la vama factura produsului”.

Atunci cand a deschis Antique Horologivm, Mihai Ceciu lucra doar cu un fost coleg italian de la Wostep, care a venit la inceput pentru o luna, din curiozitate, insa pana la urma, a ramas alaturi de el pentru o perioada de doi ani si jumatate.

Ulterior atelierul Antique Horologivm s-a extins: in prezent, are cinci angajati permanenti si trei colaboratori, iar aparatura si ustensilele sunt de cea mai buna calitate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri