4 / 7

'Lucrez cu cea mai mare placere de dimineata pana seara'

Intrebat de alte pasiuni in afara de meseria pe care o practica, Mihai Ceciu raspunde sincer ca nu are timp pentru altceva: “Ceasornicaria este pasiunea mea, lucrez cu cea mai mare placere de dimineata pana seara.”

Acelasi lucru este valabil si pentru vacante sau concedii, pe care si le petrece mereu la expozitii sau targuri de orologerie, de cele mai multe ori in Elvetia, dar si in alte colturi ale lumii.

“Vacantele mele se impart mereu intre interesul de serviciu si placere personala. Astfel, in ultimul concediu am fost la Hong-Kong, rivalii Elvetiei, la un mare targ de ceasuri”, spune Ceciu.

Repara si restaureaza cele mai valoroase ceasuri din Romania, prin mana lui trec marci de prestigiu si modele de colectie. Cu toate acestea, Mihai Ceciu nu poarta ceas decat daca trebuie sa le testeze pe cele ale clientilor insa, isi exprima intentia si ambitia de a realiza un ceas creatie proprie, pe care il va purta cu siguranta in fiecare zi.

Dispus mereu sa acumuleze noi cunostinte in domeniu, Mihai Ceciu va participa in luna noiembrie la un curs special, Teach of Teachers, in Elvetia, unde va discuta cu fostii sai profesori de la Wostep in vederea unei viitoare colaborari la scoala de ceasornicari pe care urmeaza sa o inaugureze.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri