2 / 4

Dotari tehnice

HMX-H105 si HMX-H104 dispun de o memorie SSD de 32 GB si respectiv 16 GB si, la fel ca in cazul HMX-H106, permit consumatorilor sa mareasca capacitatea memoriei folosind un card de memorie SD/SDHC.

Modelul HMX-H100 nu include un drive SSD intern si necesita folosirea unui card de memorie.
Noua serie H full-HD utilizeaza o compresie H.264, ce mareste semnificativ timpul de inregistare. Daca este folosita rezolutia full-HD si este setat modul normal de inregistrare, utilizatorii pot capta pana la trei ore direct pe memoria de 16GB a modelului HMX-H104, sase ore pe memoria de 32GB a modelului HMX-H105 si, in premiera, un timp de 12 ore pe memoria de la 64GB a modelului HMX-H106.

Producerea unei imagini clare porneste de la calitatea lentilelor, care sunt considerate unele dintre cele mai importante componente ale unui camcorder. Precizia optica este foarte importanta pentru producerea de filme captivante iar seria H sustine aceasta realitate prin introducerea opticii de renume Schneider. Lentilele Schneider Kreuznach
Varioplan HD dispun de un zoom optic de 10x si sunt echipate cu noul stabilizator optic de imagine Samsung care ajuta la reducerea neclaritatii imaginii, ca rezultat al miscarii mainii si al vibratiilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri