4 / 6

Cele mai scumpe lucrari

Artistul crede ca este o necesitate sociala si morala pentru artist sa-si transforme arta in afacere, trebuie sa traiasca din ceea ce stie sa faca, fara a fi nevoit sa se angajeze in publicitate sau in alte domenii. Ca in oricare afacere, e de datoria lucrurilor valoroase sa se impuna in fata surogatelor.

Operele sale de arta se vand la preturi cuprinse intre 600 si 3.000 de euro, in functie de dimensiune, tehnica folosita si dificultate.

"Am facut pentru un client un triptic de trei panze intitulat "Noaptea”, vandut cu 3.000 de euro pe care nici nu am apucat sa il fotografiez din cauza unei imprejurari bizare. Am realizat si multe picturi murale gigant, pe care am luat sume si mai mari, dar acestea au fost practic comandate de diferiti clienti”.

Latura comerciala a activitatii pe care o desfasoara inseamna pentru Tudor Plaiesu arta aplicata, cu valente interdisciplinare, pentru ca presupune relatia cu alte domenii precum designul si arhitectura si necesita de cele mai multe ori cunostinte temeinice de amenajari interioare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri