2 / 4

Workshop-uri “Business Woman, back to basics”

De asemenea, foarte multe femei nu inteleg ca aceasta este de fapt un element important in construirea unei imagini personale puternice si nu realizeaza ca ingrijirea consecventa este cea mai buna investitie in propria persoana”, mai declara Dana Sota.

O data cu lansarea noului concept, Dana Sota propune si o serie de workshop-uri pe tema “Business Woman, back to basics” - training-uri de specialitate pe aceasta tema.

Workshop-urile nu sunt la nivel basic, caci pentru a afla “abc-ul frumusetii”, Dana Sota recomanda lectura obligatorie in prealabil a cartii sale, intrucat toate doamnele participante la un astfel de curs trebuie sa plece de la un nivel comun de informatii.

Mai mult, autoarea ghidului “Frumusetea se invata”, impreuna cu editura Coreus Publishing, doresc sa sprijine femeile oferindu-le in aceasta primavara 20% discount la achizitionarea cartii aflata in librarii si in marile lanturi de magazine comerciale, sau si mai usor, se poate comanda direct de pe site-ul www.danasota.com. cartea se va gasi la pretul de 49.90 lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri