4 / 6

Clientii private banking: active de 50.000 pana la 100.000 euro

Pentru a avea acces la serviciile de private banking oferite de bancile din Romania, clientii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, care difera in functie de alegerea facuta.

De exemplu, pentru serviciile oferite de RBS prin Royal Preferred Banking, un client trebuie sa dispuna de venituri lunare de minim 5.000 euro, sau o suma minima de 50.000 euro, active in administrare in contul deschis la RBS, iar ING Bank vizeaza clientii capabili sa aduca active de minim 100.000 de euro sau echivalentul lor.

La Raiffeisen Bank, conditia esentiala pentru a apela la Raiffeisen Exclusive este aceea de detinere a unor active in administrare mai mari de 75.000 euro in cadrul entitatilor din grupul Raiffeisen.

In ceea ce priveste categoriile socio-profesionale, clientii sunt persoane cu varsta cuprinsa intre 35 si 60 de ani, care au deja o cariera profesionala stabila, liber-profesionisti, oameni de afaceri, posesori de bunuri imobiliare.

“In general, acesti clienti sunt oameni de afaceri foarte activi, majoritatea orientandu-se catre plasamente investitionale cat mai lichide. In ultima perioada am remarcat un interes crescand catre plasamente pe termen mediu si lung, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand tendinta era evident contrara”, completeaza Octavia Cutus.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri