3 / 7

Cismigiul Copiilor - un parc de poveste

De noua ani, la inceputul verii, ArCuB transforma pentru o zi Gradina Cismigiu intr-un parc de distractii, in care isi dau intalnire povestile, teatrul, muzica, dansul si jocul.

Cei mici sunt invitati la scenele amplasate in vecinatatea Chioscului si langa Platan, pentru a canta si dansa pe melodiile unor trupe indragite, dintre care amintim: Corurile de copii Bim Bam, Allegretto, Meloritm, Doremi, Ansamblul artistic de copii Andantino, solista vocala Sanziana, Studioul coregrafic Reverance, Scolile de dans Mondodance si Sobis. Concertul trupei Blaxy Girls va incheia programul artistic intr-o atmosfera de neuitat.

Spectacolele de teatru pentru copii sunt nelipsite din programul nostru. Sarbatorim impreuna cu Abracadabra, Teatrul Masca - Clovnii, Teatrul Tandarica – Capra cu trei iezi, Teatrul Ion Creanga - In gradina va poftim / Ca-i vremea sa povestim.

La Cetate, Compania de spectacole Arleking prezinta spectacolul “Scufita rosie” ,iar trupa de teatru Muschetarii – “Printul fermecat si Cavalerul Jucariilor”. La Ciuperca ii gasim pe Spiridusii povestilor si MagicArt cu spectacolele Caravana Veseliei si Lupul Buclucas.

In zona Debarcaderului ne intalnim cu Hodoronktronk’s world si spectacolul Capra si iezii si cu trupa Zurli. La intrarea din Bulevardul Elisabeta coloreaza atmosfera cei de la Adetino si Marionetele Rolling Strings. Aleea Trandafirilor gazduieste Compania de arta Studio 24 cu spectacolul D’ale lui Pacala, precum si experimentele amuzante ale profesorilor trazniti de la Fun Science.

Pe Aleea Desenului puteti admira expozitia de desene, iar pe Podul Artelor artistii plastici picteaza spre incantarea trecatorilor. Parada majoretelor si a fanfarei promit o atmosfera de sarbatoare. De asemenea, cei mici sunt asteptati sa participe la ateliere de creatie: pictura, origami, modelaj si confectionat papusi.

O noutate a acestei editii este Ferma Animalelor. Spre incantarea celor mici, iepurasi, ieduti si porcusori de Guineea pot fi admirati si hraniti intr-o zona special amenajata in vecinatatea Chioscului.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri