4 / 7

Rasfatul copiilor, la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City deschide incepand din acest week-end o serie de activitati dedicate copiilor, pentru ca petrecerea celor mici sa dureze nu o zi, ci intreaga luna iunie.

Pentru ca intrebarea „Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” este pe buzele fiecarui copil, Baneasa Shopping City doreste sa dea o mana de ajutor celor mici. Astfel, incepand cu week-endul 29-30 mai si continuand cu urmatoarele trei week-enduri din luna iunie, intre orele 13 si 20, copiii vor avea ocazia sa descifreze misterele unora dintre cele mai dorite meserii: doctor, bucatar, politist sau artist. In spatii special amenajate cu decorul specific fiecarei ocupatii, cei mici vor primi raspuns direct de la specialisti la toate intrebarile care ii preocupa si vor experimenta in siguranta ce presupune fiecare din meserii.

Mai mult, in week-endul 29-30 mai, in Baneasa Shopping City, va fi organizat si un targ de jucarii și hainute pentru copiii cu varste de pana in 14 ani. Cei care vor expune produse special dedicate copiilor sunt: Ecco, Du Pareil Au Meme, Okaidi, Reserved, Mini Blu, Diverta, Exotique, Gap, Picioru Gras, Champion, Pixel, Marks&Spencer și Bellagio Casa.

Chiar de ziua lor, pe 1 iunie, copiii sunt asteptati alaturi de parintii lor in Food Court Baneasa Shopping City, incepand cu ora 17:00, la petrecere costumata.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri