3 / 11

Concert jazz: Herbie Hancock la Bucuresti

Cu un portofoliu ce reuneste 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de copii vandute in intreaga lume, 12 premii Grammy, un premiu Oscar si numeroase colaborari de succes alaturi de nume celebre precum Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana, Norah Jones sau Leonard Cohen, Herbie Hancock este considerat unul dintre cele mai reprezentative nume ale jazz-ului modern international, toamna aceasta publicul roman avand sansa sa-l vada pentru prima data intr-un concert live.

Spectacolul lui Herbie Hancock va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului, inscriindu-se alaturi de show-ul Nouvelle Vague in seria evenimentelor Fusion Nights ce vor avea loc toamna aceasta la Bucuresti.

Bucurandu-se de succesul unei cariere de peste cinci decenii, Herbie Hancock este unul dintre numele de referinta ale industriei muzicale internationale, un artist complet ce a adus contributii majore muzicii, influentand in mod determinant genuri precum jazz-ul electronic, muzica acustica sau R&B-ul. Inca de mic copil Herbie Hancock si-a demonstrat talentul, fiind un adevarat geniu al pianului care la varsta de doar 11 ani a sustinut un concert alaturi de Orchestra Simfonica din Chicago.

Hancock si-a descoperit pasiunea pentru jazz ceva mai tarziu, in anii de liceu, fiind puternic influentat de Oscar Peterson si Bill Evans.

Herbie Hancock se va afla toamna aceasta pentru prima data in Romania, artistul urmand a sustine un concert pe 29 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele sunt disponibile pe myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului si in Libraria Mihai Eminescu, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 80, 120, 160, 200, 240 lei.

Sursa foto: herbiehancock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri