4 / 9

Brasov: Forma lucrurilor la Teatrul dramatic

Data: 4 decembrie
Loc de desfasurare: Teatrul Dramatic
Pret: Pretul biletelor: 11 lei
Pret redus pentru elevi, studenti: 7 lei

La Teatrul Dramatic "Sica Alexandrescu" Brasov are loc spectacolul "Forma lucrurilor" de Neil LaBute, traducerea Vlad Massaci.

Autorul american, nume notoriu in acest moment (este, in acelasi timp, un cunoscut scenarist si regizor de film) este preocupat, in piesele sale, de analiza relatiilor interumane asa cum se dezvolta ele in societatea actuala, scrie iubescbrasovul.ro.

In Forma Lucrurilor, o studenta la Arte isi alege ca tema a lucrarii de licenta o vivisectie. Tanara, careia profesorul i-a cerut sa „schimbe forma lucrurilor", inregistreaza, aduna informatii si analizeaza transformarile pe care le sufera un coleg indragostit de ea. Il atrage pe acesta intr-o relatie tocmai pentru a putea urmari transformarile pe care acesta le sufera dupa ce ea il (re)modeleaza.

Prilej pentru autor de analize psihologice, explorari ale limitei in iubire, intrebari despre natura si sensul artei sau dimensiunea moralitatii. Insa, nu avem de-a face cu o drama, ci cu o comedie inteligenta si putin cinica ce atrage si provoaca.

Regia: Gelu Colceag
Scenografia: Stefan Caragiu
Cu: Ligia Stan, Marius Cordos, Maria Garbovan, Lucian Iftime
Imaginile video sunt realizate de Marius Iacob.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri