2 / 6

Stanca - Este vremea proiectelor medii si mici, cu resurse limitate

Dragos Stanca, seful regiei de online Q2M, spune ca iesirea din recesiune anuntata de INS nu este doar tehnica, ci si teoretica. “E mai degraba, cel putin aparent, o stopare a scaderii, nu un inceput de crestere. Efectul poate fi, mai degraba psihologic. Bun si asa, daca se va mentine si va confirma. Pentru moment suntem undeva in marja de eroare”, declara Stanca, pentru Wall-Street.ro.

Atunci cand aceasta iesire din recesiune se va confirma, mentine si consolida, cand recesiunea va duce si la finalul crizezi si economia va reveni la dinamicile anterioare situatiei din prezent, abia atunci vom putea vorbi de o crestere importanta a proiectelor din online, mai spune seful Q2M.

Eu nu sunt foarte optimist ca asta se va intampla mai devreme de 2013-2014. Din cantitate se naste si calitatea. Acum, proiectele noi care dispun de resurse decente sunt extrem de putine. Cel putin in online-ul din Romania”, spune el.

“Acum 2-3 ani, inainte de a se transforma in companie de sine statatoare, porneam F5 ca proiect de investitii in start-ups cu cateva sute de mii de euro in cont. Acum, cu palaria de antreprenor pe cap si iesit din sistemul trusturilor media mi se pare greu repetabila situatia de atunci”, continua el.

In prezent este vremea proiectelor medii si mici, cu resurse limitate, considera Stanca, el subliniind ca precautia consumatorilor va mai continua inca cel putin un an, in termeni optimisti.

Cu toate acestea, Dragos Stanca spune ca online-ul nu are decat o singura cale, si anume cresterea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri