2 / 7

Tanarul de moda veche

Tanarul “de moda veche” este conservator, serios in mai toate aspectele vietii lui. Si mai ales in viata profesionala: stie ca daca va munci cu rabdare va reusi. Se afla sub influenta puternica a familiei, de care asculta si pe care o respecta.

Ii admira pe cei care au reusit corect, prin inteligenta si munca, si nu priveste cu ochi buni orice e superficial si ostentativ. Nu si-ar ruga niciodata parintii sa-l ajute sa isi gaseasca un job.

Munceste, se intretine singur si isi gestioneaza economicos banii, pe care are grija sa nu-i “arunce” pe nimic, si mai ales pe distractie. Face exceptii doar atunci cand vine vorba de lucrurile pe care le considera “de calitate”. Nu este un fanatic al shopping-ului. Relatia lui cu brand-urile este una simpla: are multe asteptari in privinta lor. Vrea brand-uri serioase, de incredere, care sa nu-l dezamageasca.

Viata lui sentimentala este stabila si previzibila: are o prietena de mult timp, cu care isi face planuri sa se casatoreasca si sa aiba o familie candva.

29.7% dintre tineri se incadreaza in profilul tanarului “de moda veche”, aproape doua treimi dintre ei fiind de fapt tinere.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri